Як швидко переказати гроші з картки на картку?

Як швидко переказати гроші з картки на картку?

Одна з найбільш популярних сьогодні онлайн послуг — це переказ грошей з картки на картку по Україні. Завдяки сервісу, який надає АСВІО БАНКв усіх регіонах країни, ви можете:

  • Здійснювати перекази грошових коштів з однієї банківської карти на іншу, не виходячи з дому. Тепер вам не потрібен термінал і допомога співробітників банку, маючи доступ до інтернету ви легко виконаєте операцію самостійно. Втім, переклади можна робити не тільки вдома, але і в гостях, і в будь-якому громадському місці, де є підключення до Wi-Fi.
  • Переказувати гроші швидко. Вся процедура займає декілька хвилин, а гроші одержувачу надходять миттєво. У ситуаціях, коли вам терміново потрібна певна грошова сума, ця послуга незамінна. Наприклад, вам треба терміново оплатити бухгалтерські послуги в Києві чи погасити заборгованість за кредитом, а грошей не вистачає — попросіть друзів або рідних переказати вам гроші. Протягом декількох хвилин потрібна сума з’явиться на вашій картці і ви зможете уникнути штрафних санкцій. Ви також можете допомогти своїм близьким, якщо вони опинилися в скрутному становищі.
  • Здійснювати перекази за кордон. Сервісом можна скористатися навіть тоді, коли один з користувачів знаходиться за межами країни.

Алгоритм користування сервісом онлайн-переказів від АСВІО БАНКУ досить простий:

1. Заходьте на сайт asviobank.ua і шукаєте на головній сторінці блок «Електронні послуги».

2. У блоці переходите за посиланням «Перекази з карту на карту».

3. Перед вами відкриється сторінка, на якій потрібно буде виконати кілька послідовних дій, тобто, заповнити відповідні графи і вказати:

  • Номер карти (16 знаків), на яку ви переказуєте гроші.
  • Суму, яку ви збираєтеся переказати (в гривнях).
  • Номер (16 знаків) своєї карти.
  • Термін закінчення дії та дату випуску карти.
  • Спеціальний тризначний код, який вказаний на зворотному боці картки (CVV2).
  • Номер вашого мобільного телефонуЧи підтверджуєте свою згоду з договірними умовами.

4. Клікаєте на іконку з написом: «Виконати переказ». Після цього сторінка оновиться, а на ваш телефон протягом 30-40 секунд прийде пароль для виконання операції.

Вводите пароль і клікаєте на іконку «Оплатити». Ви відразу ж побачите статус свого платежу.

Зверніть увагу: саме у АСВІО БАНКу найнижчий відсоток за онлайн-перекази — 0,5% від суми плюс 5 грн. Він стягується автоматично, при виконанні переказу.

Важливо бути уважним і ретельно перевіряти всю інформацію: якщо ви невірно вкажете одержувача, ваші гроші можуть піти абсолютно незнайомій людині.

Гарантія безпеки

АСВІО БАНК гарантує безпеку онлайн-переказів. Усі дані надійно захищені від сторонніх. Конфіденційність і безпека переказів з карти на карту забезпечується кількома ступенями захисту та організаційними заходами, зокрема:

  • Використанням новітніх технологій, зокрема, 3-D Secure.
  • Процедурою верифікації. Перекад здійснюється тільки в тому випадку, якщо власник карти ввів пароль, присланий на його мобільний телефон.
  • Видаленням інформації. Відомості про вашу карту і коди не зберігаються в пам’яті комп’ютера.

Інтерфейс сервісу максимально простий, введення будь-яких даних можна проводити за допомогою віртуальної клавіатури. Переказ легко може здійснити будь-яка людина, навіть якщо вона вперше підійшла до комп’ютера. Головне — добре розуміти українську або російську мову (в іншому разі доведеться звертатися до послуг приватногоперекладача або бюро перекладів).

Сервіс онлайн-переказів від АСВІО БАНК — це простий, вигідний і безпечний спосіб переказу грошових коштів з будь-якої точки України. Крім того, він працює цілодобово, без вихідних і перерв на обід. Помилки, пов’язані з людським фактором, виключені.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>