Життя українським прикордонникам рятує броньована техніка

Життя українським прикордонникам рятує броньована техніка

Для збереження життя прикордонникам та оперативного реагування на обстановку на схід України було направлено броньовані автомобілі «Кугуар». За час протистояння вони неодноразово захищали прикордонні наряди від ворожої зброї.

Вчора в районі н.п. Опитне Донецької області «Кугуар» вкотре врятував життя українським прикордонникам. Терористи використовуючи міномети здійснили обстріл прикордонного наряду, який ніс службу на броньованому автомобілі. У результаті обстрілу ніхто з прикордонників не постраждав, а автомобіль зазнав осколкових пошкоджень лобового скла та корпусу.

Загалом в минулому році бронеавтомобілі врятували життя 14 прикордонникам. Для знищення українських військових російські найманці використовували стрілецьку зброю, міномети та закладали на шляхах слідування фугаси. Також нагадаємо, що 19 січня броня прикордонників захистила і 3 військовослужбовців ЗСУ, які були поранені під час обстрілу контрольного пункту поблизу Маріуполя. Тоді під час евакуації терористи з мінометів намагалися знищити бронеавтомобіль, який вивозив поранених.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>