Новорічний подарунок, який чоловік ніколи не забуде

Новорічний подарунок, який чоловік ніколи не забуде

Здавалося б, варіантів багато, а ось незвичайний або оригінальний подарунок знайти не так просто. Як правило, всі ми вагаємося-мучимося між «корисне-оригінальне-нове», думаючи при цьому ще й про товщину гаманця.

А насправді все досить просто. Адже подарунок — це, в першу чергу — позитивні емоції! Цей критерій є найголовнішим. І чим яскравіші емоції — тим цінніший подарунок.

Гра, інтрига, несподіванка, флірт і …секс, що ще може бути приємнішим у житті?!

Правила еротичної гри

Учасникам потрібно виконувати завдання, написані на картках-фантах. Головна хитрість полягає у тому, що з кожним разом вони стають все відвертіші, провокуючи вас на нові експерименти.

Навіть якщо ви разом прожили чимало років і думаєте, що добре знаєте пристрасті коханої людини, то така забава допоможе оживити почуття та спробувати щось новеньке.

Якщо ви ніколи не дарували своїм обранцям сексуальні подарунки, то дуже багато втратили у плані самовираження та повноти відчуттів — адже такі знаки уваги говорять про ваші бажання і любов. До того ж, відносини значно зміцняться, якщо внести у них трохи більше грайливого еротизму.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>