Ідеальна поза для позбавлення цнотливості

Ідеальна поза для позбавлення цнотливості

Що таке дівоча пліва?

Це невелика складка, яка складається із слизової оболонки, що знаходиться у піхві. Дівоча пліва не повністю герметична — вона частково відкрита для менструальних виділень. Тобто в ній є невеликі отвори. У деяких дівчат дівоча пліва занадто мала, в інших — велика за площею.

Дівоча пліва пронизана безліччю кровоносних судин, через що і з’являється кров при її розриві. Кровотеча може бути сильнішою або слабкішою і тривати протягом 1-5 днів. У ці дні потрібно користуватися гігієнічними прокладками.

девственная плева

Коли розривається дівоча пліва? Ідеальна поза

Вона може бути розірвана через мастурбації, а також фізичні навантаження. Види спортивної діяльності, а саме: велосипедний спорт, верхова їзда, катання на мотоциклі. Таким чином, навіть при розірвано дівочої пліви дівчина може бути невинною.

Якщо дівоча пліва туго натягнута до статевого акту і не розтягнута при фізичних навантаженнях, вона легко розірветься при статевому акті і правильній позі. Цією правильною позою може бути поза дівчини на спині з ногами, трохи підтягнутими до грудей. Таким чином пліва натягається і її легко пробити. При дефлорації у дівчини можливий біль. Все залежить від її еластичності та особливостей проведення статевого акту, а також від того, наскільки дівчина була розслаблена.

Якщо дівоча пліва ну ніяк не розривається за допомогою фалоса, потрібно звернутися до лікаря для хірургічного її видалення. Він безболісно, проводиться протягом 15 хвилин під місцевими анестетиками. І дівчина може спокійно йти додому.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>