Плануєте дитину? Оберіть правильну позу для зачаття (Фото+Відео)

Плануєте дитину? Оберіть правильну позу для зачаття (Фото+Відео)

Колінно-ліктьова позиція

Більшість видів ссавців позбавлені сексуальної різноманітності, але це ніяк не відображається на їх здатності до продовження роду. Логічно припустити, що і для людини позиція, коли жінка стоїть на колінах або лежить на животі, піднявши таз, а чоловік розташовується ззаду — оптимальна для зачаття.

Така поза, звана у народі «догі-стайл», забезпечує глибоке проникнення, і еякулят спрямовується безпосередньо до шийки матки. Разом з тим, підведений таз сприяє тому, що сперма залишається у піхві і не виливається назовні. Ця поза також хороша для жінок зі зміщенням або загином матки, коли шийка спрямована в бік черевної стінки. Для досягнення максимального ефекту після сексу рекомендується хвилин 10 полежати на животі або постояти «раком».

Місіонерська позиція

Класична поза лицем до лиця, коли жінка лежить на спині, а чоловік — зверху, також сприяє зачаттю. Статевий член проникає досить глибоко, що підвищує шанси вагітності. Підходить практично для всіх пар, які не мають відхилень у будові статевих органів. Після занять любов’ю можна прийняти вашу улюблену позу «берізка» і залишитися у ній на деякий час (без фанатизму, звичайно). При цьому не обов’язково здійснювати складні акробатичні етюди, піднімаючи ноги до самої стелі. Досить підкласти під сідниці подушку або покласти ноги на підлокітник дивана (спинку ліжка, імпровізований валик з постільної білизни).

Лежачи на боці

Ця позиція менш популярна серед пар у порівнянні з двома попередніми. Але якщо у жінки діагностовано відхилення матки вправо або вліво, то можна збільшити ймовірність зачаття, практикуючи цю позу. Слід уточнити, що лежати потрібно на тому боці, до якого спрямована шийка матки, а після закінчення акту ще якийсь час залишитися у тому ж положенні. Чи будуть партнери розташовуватися обличчям до обличчя або «дивитися» в одну сторону, особливого значення не має.

Інші пози

Вважається , що будь-які сидячі («наїзниця») чи вертикальні положення тіла під час статевого контакту знижують шанси на запліднення . Це пов’язано в першу чергу з тим, що сперма під впливом сил земного тяжіння випливає з піхви. Однак це не означає, що при плануванні вагітності потрібно займатися сексом тільки у «відповідних» позах. У кожної пари свої уподобання, що доставляють обом партнерам максимальне задоволення. Не варто відмовлятися від них, перетворюючи заняття любов’ю у повинність або механічне виконання подружнього обов’язку. Навряд чи такий підхід сприятливо вплине на досягнення мети, швидше, навпаки, відіб’є бажання мати дітей.

Screenshot_2

Screenshot_4

Screenshot_3

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>