На Донеччині відновлюють залізничну станцію після обстрілу

На Донеччині відновлюють залізничну станцію після обстрілу

Дванадцятого липня о 19:58 на станцію Іловайськ поблизу Красного Лиману надійшло повідомлення про проведення можливих бойових дій. Черговий персонал станції Іловайськ було евакуйовано в безпечну зону, а рух поїздів і маневрова робота – припинені.

В Північному сортувальному парку станції було пошкоджено контактні проводи, два несучих троса, три фідерних лінії. Потребували відновлення лінії автоблокування на перегоні Іловайськ–Немчиново. Крім того, в адміністративній будівлі станції Іловайськ у районі другого поверху є пробоїни від влучення снарядів, вибиті шибки. Від розриву снаряда пошкоджена теплотраса.

Залізничники приступили до відновлення роботи станції 13 липня о 8:00 і вже вчора було подано напругу та частина колій станції почала працювати. Наразі тривають роботи по відновленню електропостачання 12-27 колій Північного сортувального парку.

Довідково:

Останнім часом, через ситуацію в регіоні, рух пасажирських поїздів через станцію Іловайськ не відбувався. Проте залізничники надавали вантажні вагони для потреб місцевих підприємств.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>