Даша Астаф’єва опублікувала свої дитячі фото

Даша Астаф’єва опублікувала свої дитячі фото

Пропонуємо вам подивитися на володарку титулу Playmate of the Month ювілейного журналу «Playboy» (55th Anniversary Playmate) в дитинстві.

I love ma family ❤️

Screenshot_38

 

Скоро будет всем.

Screenshot_36

 

Приветики. 2,5 мес.

Screenshot_37

 

Довідка:

Народилася 4 серпня 1985 в Орджонікідзе, Дніпропетровська область. Її батько працював на залізниці, а мати — на тепличному комбінаті. У шкільні роки дівчина росла «гидким каченям», вона часто піддавалася глузуванням з боку однокласників, як за покрите алергічним висипом обличчя, так і за худорляву комплекцію. Зразковою ученицею вона також не була: в атестаті Астаф’євої чотири трійки з точних наук. За її власним визнанням, вона отримувала «незадовільно» з поведінки і не користувалася любов’ю у деяких вчителів.

Після закінчення школи дівчина вступила на режисерський факультет Дніпропетровського театрального коледжу. Через кілька років вона зізналася в одному з інтерв’ю, що її вибір був повністю самостійний: «мама порадила вибрати те, до чого лежить душа. Сказала, що не можна ламати себе заради фінансової або іншої вигоди і займатися нелюбою справою. Так я вступила на режисерський факультет».

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>