У Криму до родичів українських військових увірвалися співробітники ФСБ та викинули їх на вулицю

У Криму до родичів українських військових увірвалися співробітники ФСБ та викинули їх на вулицю

«У квартири 10 українських військових у Криму сьогодні увірвалися люди з ФСБ. Вони спробували вышвирнуть мешканців на вулицю, серед яких були і маленькі діти. Поміняли Замки та опечатали двері. Свої дії швондеры мотивували тим, що житло — відомчий, а тому його потрібно звільнити. Але швондеры забули, що це житло — власність Міністерства оборони України. Ніяких рішень суду та інших нормативно-правових актів, що підтверджують правильність їх дій немає. Більш того, ФСБшники позабирали у дружин і дітей телефони і дзвонили військовим — погрожували, що ті більше не побачать своїх близьких,» — йдеться у повідомленні.

Кореспондент телеканалу «Інтер» та волонтер розповідає , що утисків зазнали сім’ї військовослужбовців, які проживають в Севастополі по вул. Кубанської, 11 та 11а. І в Сімферополі за адресою Лексіна, 44. Мова йде про військових, які виїхали на материк, залишившись вірними української присяги.

«Особи деяких досить відомі — якщо захочуть, то розкажуть самі. У цих військовослужбовців у Криму залишилися рідні з різних причин. Наприклад, у одного бійця мати прикута до ліжка. Ось до таких сьогодні і прийшли. Раніше подібні факти вже були, але у вигляді поодиноких випадків, розповіла Марина Каналюк, помічниця командувача ВМС України».

Допис by Роман Бочкала.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>