Худнемо легко і корисно. Рецепт чаю на імбирі

Худнемо легко і корисно. Рецепт чаю на імбирі

 В імбирі міститься гінгерол, що підсилює кровопостачання і розігріває організм. Це в свою чергу підсилює обмінні процеси і сприяє схудненню.

 Імбирна дієта триває довго – більше 1 місяця, але так як ця дієта досить збалансована, сидіти на ній можуть без побоювання всі ті, хто не мають жодних протипоказань.

Список протипоказань досить великий. Це вагітність, годування груддю, шлунково-кишкові і серцево-судинні захворювання.

Рецепт чаю на імбирі

Якщо ви прихильник здорового харчування вам не доведеться сильно перебудовувати свій раціон харчування. Потрібно буде лише включити в менюімбирний настій.

Протягом дня потрібно випивати близько 2 л дієтичного напою.

Для його приготування 10 г свіжого кореня імбиру подрібнюємо або натираємо на крупній тертці і заливаємо 750 мл киплячої води.

Найкраще готувати імбирний напій в термосі. Перед вживанням додаємо трохи меду і шматочок лимона.

Імбирний запах відбиває апетит, тому під час дієти ви не будете страждати підвищеним почуттям голоду. Перед сном можна випити склянку напою.

Дієта на імбирі може допомогти вам скинути за тиждень до 2 кг зайвої ваги. Ефект від неї посилиться якщо ви включите фізичні навантаження.

Та варто пам’ятати, що під час дієти важкі фізичні навантаження можуть негативно вплинути на ваше здоров’я.

Тому, все ж, якщо ви надумали активно займатися спортом, то краще підберіть збалансований, багатий поживними речовинами раціон.

Також імбир можна додавати в супи і соуси, яким він надає особливий пікантний смак. Маринований імбир добре доповнює страви з рисом. Сухий імбир можна додавати в кекси і печиво.

Імбир сприяє не тільки кращому травленню, але й виведенню токсинів з організму.

Навіть якщо ви просто додасте в чай шматочок імбиру, це допоможе вам заспокоїтися в стресовій ситуації і поверне вам розсудливість і спокій.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>