Мустафа Найєм повернеться в журналістику, якщо депутатам не піднімуть зарплату

Мустафа Найєм повернеться в журналістику, якщо депутатам не піднімуть зарплату

«З приводу депутатської зарплати. Відповідаю останній раз. Я про це заговорив не зараз, а чесно написав у перший же день висунення. Гідно жити в Києві на 6,5 тис. грн., орендуючи житло, неможливо. Хабарів брати не збираюся. Жити на утриманні «спонсора» або фракційних доплат не бачу сенсу — надто довго був вільний, щоб в’язати ярмо на шиї. Не подобається такий депутат, живіть з депутатами-олігархами і злодіями — вони взагалі можуть без зарплати, а деякі, як показує практика, за мандат готові навіть доплачувати. Брехати про стан своїх доходів не збираюся — не люблю, коли ховають очі інші, не буду ховати і сам. Мандат — не самоціль, якщо не зможу знайти інші способи легального заробітку, не бачу ніяких проблем повернутися в професію,» — написав Наєм.

Допис by Mustafa Nayyem.

Нагадаємо, під час ефіру ток-шоу «Свобода слова» Мустафа Наєм заявив, що за депутатську зарплатню в Києві прожити неможливо.

«За 5 тисяч гривень я не буду працювати в парламенті. У Києві неможливо прожити на 5 тисяч гривень. Якщо ми на рівні парламенту приймемо рішення, що депутат повинен жити на 5тысяч гривень, то ми повинні зізнатися, що держава на даному етапі розвитку не готове забезпечити чесну роботу для депутата. Тоді треба сказати, що ті молоді люди, які зараз пройшли, не мають шансів там сидіти», — сказав Найєм.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>