Останні новини з фронту — 13 листопада (вечір)

Останні новини з фронту — 13 листопада (вечір)

Терористи продовжують вести артилерійський та мінометний вогонь по позиціям українських військовослужбовців та населеним пунктам, що знаходяться під нашим контролем.

Станом на цей час бойовики 24 рази порушили умови перемір я.

Бандити не бажають щоби у звільнених від окупантів містах та селах панував мир та спокій.

Протягом дня незаконні збройні формування неодноразово обстріляли наші блокпости в районі Красногоровки, вели вогонь по житловим кварталам цього міста, а також по позиціям сил АТО в Углегорську.

Від обстрілів бойовиків в першу чергу страждають мирні мешканці Донбасу.

Знову бойовики вели вогонь по силам АТО на Дебальцевському плацдармі. Вибухи від мінометних та артилерійських розривів було чутно поблизу населених пунктів Нікішино, Міус, Чернухіно та Золоте.

Напружена ситуація на трасі Бахмутка, де знаходяться 31-й, 37-й та інші блокпости і опорні пункти, що забезпечують оборону ділянки «Мінської» лінії розмежування сторін. Там упродовж дня бандити неодноразово вели вогонь по нашим підрозділам з Градів та мінометів.

Також під обстрілами опинились наші бійці, які виконують завдання в районі Станично-Луганське.

Під час доставки продовольства та проведення планової ротації особового складу зазнали поранень п’ять захисників Донецького аеропорту. Бойовики підступно, із засідки обстріляли нашу колону військової техніки. Вели вогонь з крупнокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів та снайперських гвинтівок.

Ми наносимо вогневі удари у відповідь на обстріли з боку терористів, вони є адекватними тим викликам, що висувають до нас незаконні збройні формування. Наша позиція однозначна – вогневі позиції противника, який веде вогонь по нашим силам, знищуються.

Неподалік від Горловки артилерійські підрозділи сил АТО нанесли вогневий удар по скупченню бандитів, які планували атакувати населений пункт Дзержинськ. За підтвердженою інформацією внаслідок вогневого нальоту знищено до 10 одиниць озброєння та військової техніки та до 20 бандитів.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>