Російський націоналіст планував записатися в «Азов» та вбити керівництво полку (Відео)

Російський націоналіст планував записатися в «Азов» та вбити керівництво полку (Відео)

За завданням російських спецслужб зловмисник 13 листопада ц.р. намагавсяпроникнути на територію України з Республіки Білорусь. При ньому було виявленопосвідчення вибухотехніка та комплектуючі, за допомогою яких можна виготовити засобидистанційного керування вибуховими речовинами.

Диверсант зізнався, що відповідно до відпрацьованого ФСБ РФ завдання, він повиненбув увійти до складу полку «Азов» під виглядом особи, яку переслідують за антиросійські погляди.

Зі слів затриманого, він мав здійснити замахи з використанням вибухівки на керівництво та особовий склад добровольчого підрозділу. Крім того, перед ним ставилось завдання щодо отримання розвідувальної інформації про діяльність «Азова», запланованих операцій тощо.

Рассєйкін повідомив, що як мотиви вербування спецслужби РФ використовували брехливі відомості щодо звірств «бандерівців» та «фашистів», яких необхідно знищувати.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>