Ситуація в зоні АТО — 2 грудня

Ситуація в зоні АТО — 2 грудня

Терористи неодноразово  обстрілювали позиції сил АТО з артилерії та мінометів біля н.п. Піски, Тоненьке, Авдіївка, Славне, Невельське. З реактивних установок «Град» та мінометів бойовики чотири рази завдали ударів по опорних пунктах біля с.Новобахмутівка.

На Луганському напрямі під н.п. Станиця Луганська відбито ще один штурм взводного опорного пункту українських військових, який розпочався після мінометного обстрілу. На цьому ж напрямі позиції наших військових біля м. Щастя були бойовики двічі обстріляли з  установок «Град» та двічі – з артилерії і мінометів. Також з «Градів» терористи чотири рази обстріляли  опорні пункти сил АТО біля с. Макарове Станично-Луганського району.

В районі Бахмутівської траси терористи обстрілювали позиції під с.Сокільники та н.п. Донецький.

На Дебальцевському напрямі терористи з мінометів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО біля с.Нікішине та м.Дебальцеве. В передмісті Горлівки з реактивних установок «Град» терористи обстріляли блокпост біля с.Майорське та з мінометів – опорний пункт біля м.Артемове.

На Маріупольському напрямі терористи обстріляли українських військових біля сіл Миколаївка та Петрівське .

Загалом протягом доби незаконні збройні формування здійснили 52 обстріли та атаки сил АТО, внаслідок яких за минулу добу 2 українських військовослужбовця загинули та 4 отримали поранення.

Бойових зіткнень на кордоні не відбувалося. Водночас зафіксовано здійснення повітряної розвідки Збройними силами РФ на північних кордонах України у Чернігівській області. Так, вчора о 17:15 прикордонний наряд у районі пункту «Семенівка» зафіксував безпілотник, який залетів з території Росії до України вглиб на 1 км. Українські прикордонники обстріляли безпілотник, після чого він повернувся на територію РФ.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>