Військові на блокпостах зимуватимуть у підземних металевих «казармах» (Фото)

Військові на блокпостах зимуватимуть у підземних металевих «казармах» (Фото)

На півдні Донеччини працівники металургійних підприємств вже виготовили 50 пересувних блокових помешкань для українських воїнів, які виконують завдання в регіоні. Для цього робітники великих підприємств, розташованих в Маріуполі, працювали цілодобово.

Металеві конструкції виготовляють з 20-ти тонних контейнерів шляхом утеплення, встановленням 14 ліжок та пічок. Далі їх встановлюватимуть на глибину 3 метри і зверху накриватимуть залізобетонними плитами для додаткового захисту від артилерійського обстрілу.

- Питаннями щодо виготовлення даних приміщень займалися Донецька обласна державна адміністрація та влада міста Маріуполь. Найближчим часом металурги виготовлять ще 50 таких блокових помешкань. Загалом же їх буде 100, — пояснив Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей.

За словами керівництва сектору «М», в польових розташуваннях та на блокпостах вже встановлено 25 металевих помешкань. Військовослужбовці відзначають їхню надійність, простоту та зручність в експлуатації.

Допис by Прес-центр АТО.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>