5 «фокусів» для незабутньої шлюбної ночі

5 «фокусів» для незабутньої шлюбної ночі

Сьогодні для багатьох сучасних дівчат весілля — це просто зміна прізвища та кільце на пальці. Але магія першої шлюбної ночі нікуди не зникає, а навпаки, набирає все нових забарвлень.

На ваш розсуд декілька постільних «фокусів», що забезпечать феєричні враження по закінченню святкового торжества.

Мінет в лімузині.

Постарайтеся, щоб хоча б певний період часу ви їхали в лімузині удвох. Подаруйте йому незабутній мінет. Авантюрні ласки додадуть закоханим пристрасті та бажання.

Порно

Всі чоловіки захоплюються порно. Ввечері, коли ви вже залишитеся одні, включіть телевізор і виберіть якраз такий фільм. Можна, до речі, пошукати відео, де є наречена, йому точно сподобається.

Під час сексу залишайтеся в сукні

ЇЇ можна просто підняти або навпаки — приспустити, як вам буде зручніше. Чоловік обов’язково оцінить той факт, що під час близькості ви були «в образі».

Включіть відеокамеру

Він може знімати тебе на відео, але не може чіпати руками. А ти в цей час танцюй для нього стриптиз, песть себе — одним словом роби все, щоб довести його до піку збудження.

Розбудіть його вранці

Зрештою, якщо у вас не вийшло з першою шлюбною ніччю, можна організувати перший шлюбний ранок. Розбудіть чоловіка вранці грайливими ласками і подаруйте кращий мінет в його житті.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>