Як займатися сексом без презерватива, щоб не завагітніти?

Як займатися сексом без презерватива, щоб не завагітніти?

Ті, хто порбував, як то кажуть «без», заявляють, що різниця взагалі колосальна. У чоловіків презервативи притупляють чутливість статевого органу. Чимало людей вважає, якщо у момент сім’явиверження дістати статевий член, то дівчина не завагітніє. Є одне але. Перед початком статевого акту, у чоловіка виділяється дуже мала кількість, так званої «змазки», в якій міститься найактивніші сперматозоїди, шанс завагітніти зростає. Проте це лише теоретично, на практиці таке запліднення відбувається вкрай рідко.

Є варіант занять сексом під час місячних, але, звичайно, не всім до душі кохатися у такий період.

Можна багато говорити про те, як займатися сексом без контрацетивів: у цьому допоможуть різні спіралі, протизаплідні таблетки. Кожен має обрати найкомфортніший і найбезпечніший спосіб для себе особисто.

Купили таблетки — читайте інструкцію, щоб потім через потребу нових відчуттів ви не нашкодили своєму організму . Будьте пильні, адже здоров’я одне і на все життя, не відмовляйте собі ні в чому, але перед цим добре обмірковуйте, щоб потім не ламати голову над вирішенням тієї чи іншої проблеми.

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>