Олімпійський факел не вибухнув у руках російської естафетниці (Відео)

Олімпійський факел не вибухнув у руках російської естафетниці (Відео)

Різні ЗМІ повідомили про подібний інцидент посилаючись на відео оприлюднене на YouTube. У роликові можна побачити, як вогонь швидко поширюється рукояткою символа олімпійського руху. В описі до скандального відео йдеться, що формс-мажор стався 18 жовтня поблизу Костроми. Автор повідомляє про постраждалу 13-річне учасницю естафети, яка отримала опіки руки.

Дмитро Чернишенко президент оргкомітету Сочинської Олімпіади повідомив у одній із соціальних мереж, що подібна інформація є неправдивою. З його слів, жодного вибуху не було. Сталися технічна проблема, яку вдалося швидко вирішити. У інциденті ніхто не постраждав, а естафета продовжилася у звичайному ритмі.

У прес-службі додали також, що пронести олімпійський вогонь можуть лише громадяни Російської Федерації, що досягли 14-річного віку. За їхніми даними, на відео зняли співробітницею оргкомітету, яку номінували нести факел на цій ділянці естафети.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>