10 переваг використання IP камер

10 переваг використання IP камер

Інтернет магазин відеонагляду.

10 переваг використання IP камер у побудові системи відеоспостереження:

1. Для роботи в мережі IP камера не потребує функціональної «підтримки» комп’ютера і яких-небудь спеціалізованих пристроїв. Вбудований веб-сервер чудово справляється з цією роллю.

2. Простота організації віддаленого доступу – IP камери краще підходять для організації віддаленого відеоспостереження. Оскільки, є можливість віддаленого перегляду зображень з відеокамер по локальної або глобальної комп’ютерної мережі.

3. Висока якість зображення.

4. На відміну від аналогових камер, де формат передачі відеосигналу обмежений стандартом PAL або NTSC і де не можна подолати обмеження у вертикальній роздільній здатності сигналу, у  мережевих камерах таких обмежень немає. Зараз випускається широкий асортимент IP камер надвисокої якості, що дозволяє розглянути особу зловмисника або розпізнати номер автомобіля на досить великій відстані. ІР камери відеоспостереження  використовують метод прогресивного сканування, який забезпечує дуже якісне відображення рухомих об’єктів.

5. Можливість використання існуючої мережі. Оскільки IP камери поводяться як стандартні мережеві пристрої, ви можете використовувати їх спільно з іншими, в існуючої локальної мережі у вашому офісі або будинку. Це суттєво спрощує їх встановлення.

6. Інтегрований аудіоканал. Практично всі виробники IP камер випустили моделі з одно або двобічною передачею аудіосигналу. Вбудований аудіоканал дозволяє не тільки підслухати, про що говорять люди перед камерою, але у випадку дуплексного каналу, дозволяють вести діалог з людиною, що може бути використано як для підвищення безпеки об’єкта, так і для покращення якості сервісу –  наприклад якщо клієнт довго не може впоратися з банкоматом,  він отримає консультацію прямо на місці.

7. Більш досконалий безпровідний режим. Безпровідні ІР камери використовують популярний безпровідний стандрат WIFI. Можливості шифрування відеопотоку вбудовані прямо в WIFI модулі IP камер, що гарантує, підвищений захист системи.

8. По одному кабелю (Ethernet, оптоволокно, ADSL) може передаватися сигнал від декількох IP камер, що дозволяє значно економити на прокладанні кабелю. По одній лінії Ethernet можуть одночасно передаватися сотні відео потоків зі швидкістю до 1 гігабіта в секунду.

9. Застосування спеціалізованого програмного забезпечення дозволяє легко і ефективно управляти роботою IP відеосистеми.

10. Дуже важливим достоїнством цифрових систем є можливість створення на їх основі об’єднаних або інтегрованих систем охорони. Залежно від вимог,  до складу можуть входити й інші охоронні та виконавчі елементи наприклад датчики пожежної сигналізації, затоплення, диму. Їх спільне використання істотно підвищує надійність усього комплексу охорони.

І, на сам кінець, не потрібно нести додаткові витрати на утримання фахівців з обслуговування. IP відеокамери чітко фіксують швидко рухомі об’єкти досить великим кутом огляду, їх сектор контролю в 4 рази вище показника аналогових камер. А це дозволяє зменшити число необхідних камер при збереженні розмірів площі спостереження. Також потрібно відзначити високу надійність роботи і завадостійкість. Переданий ними цифровий сигнал не спотворюється під час передачі його по лініях зв’язку.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>