Як займатися сексом під час місячних

Як займатися сексом під час місячних

Screenshot_7

1.Вам знадобляться рушники. Ви ж не хочете, щоб  виділення вбралися у простирадла та матрац. Так що, поки  займаєтеся сексом, підкладіть під себе декілька рушників. Також тримайте під рукою додаткове рушник або серветки, якими иожна витертися після інтимних стосунків. Якщо запах є проблемою — накрийте свій живіт і ноги ковдрою. Вона допоможе заблокувати непотрібні аромати.

Screenshot_8

2.Притримуйтеся класичної (місіонерською) пози. Ляжте на спину, щоб зменшити виділення крові, поки у вас триває статевий акт. Крім того, будьте обережні при глибоких проникненнях, так як під час менструації шийка матки може знаходитись нижче і бути більш чутливою. Якщо щось починає боліти, то скажіть про це своєму партнеру і будьте обережними.

Screenshot_9

3.Займіться сексом в душі. Це не тільки буде більш «чистіше», але й стане для вас приємною зміною обстановки.

Screenshot_10

4. Залиште ласки пальцями на потім. Партнерові  не варто пестити вас руками внизу. Це не означає, що ви повинні повністю виключити прелюдію. Ні, ні, ні, ні! Ми хочемо сказати, що тепер у вас з’явився шанс пошукати нові збуджуючі ласки.

Screenshot_11

5.Приміть душ після сексу. Очистіть шкіру від небажаних забруднень. Якщо ви використовували іграшки, то негайно промийте їх. Не відкладайте це на потім. Вони повинні стати чистими, стерильними як можна швидше.

Screenshot_13

6. Використовуйте контрацепцію. Коли у вас місячні, то ви більш схильні до ризику «підхопити» захворювання, що передаються статевим шляхом, інфекції органів малого таза. Крім того, у вас є, хоч і мала, ймовірність завагітніти. Так що  варто  подбати про безпеку.

Screenshot_12

7.Майте на увазі. Сперматозоїди можуть залишатися живими протягом 72 годин. Ці вони можуть плавати всередині вас і робити те, що їм заманеться. Врахуйте це, коли у вас буде незахищений секс, і ваш партнер еякулюватиме у вас. Ризик завагітніти хоч і мінімальний, але є.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>