Руслана обговорила питання миру в Україні з прем’єром Латвії

Руслана обговорила питання миру в Україні з прем’єром Латвії

Зіркова активістка Євромайдану розповіла у соцмережі, що темою перемовин стало інформаційне зміцнення безпеки країн.

У розмові я перш за все подякувала Латвії за те, що вони виступили з ініціативою лікування та реабіліатції поранених. 
Зі своєї сторони Латвія і надалі готова організовувати гуманітарні та благодійні акції, спрямовані на допомогу Україні. 

Моя пропозиція полягала в об’єднанні заради зміцнення інформаційної безпеки наших країн. Я розповіла про всі свої дослідження злочинних технологій в інформаційному просторі, що напряму загрожують безпеці держави на прикладі України. 
Також розповіла про свої ініціативи у сфері енергетичної незалежності України. Я попросила про надання фахівцями Латвії, як експертами, що знають європейські стандарти, допомоги Україні.

Я бачу тенденції, що громадські ініціативи готові ефективно боротися з корупцією. Для цього недостатньо лише роботи з інформацією, для цього потрібні і розробки айтішників, і поради країн, що вже знаходяться в ЄС.

Це була моя друга зустріч з Лаймдотою Страуюмою після зустрічі у Вашингтоні. Ця зустріч підтвердила, що я знаходилася у товаристві друга України. 

P.S. Латвія надзвичайно миролюбива і доброзичлива країна. Останній раз я тут була з дуже видовищним концертом. Я сумую за сценою. У цьому місяці я повністю відмовилася від концертів. Дякую моїй команді і музикантам за порозуміння. — йшлося у повідомлення у «Фейсбук».

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>