Укрзалізниця не братиме гроші з переселенців за виїзд з окупованих територій

Укрзалізниця не братиме гроші з переселенців за виїзд з окупованих територій

Укрзалізниця, як перевізник, неодноразово виділяла місця у плацкартних вагонах та безкоштовно надавала постіль людям, які виїжджали з місць ведення бойових дій. Так, за зверненням Міжвідомчого координаційного штабу з питань пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщаються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО, було надано  на безоплатній основі плацкартні вагони для перевезення людей із регіональних транзитних пунктів державної служби з надзвичайних ситуацій України, що діють у містах: Сватове, Красноармійськ, Барвінкове та Волноваха. Зокрема, вже перевезено більше 1800 осіб.

Також за зверненням громадського об’єднання «Допомога армії» на безоплатній основі залізничники надали багажний вагон для перевезення медикаментів та провізії для учасників АТО за маршрутом Львів – Харків – Куп’янськ.

Окрім цього, раніше за зверненням Медичної служби штабу національного супротиву та реабілітаційного відділення шпиталю Майдану надавалися місця для проїзду у плацкартних вагонах та постіль пораненим та постраждалим під час мирних акцій протесту на Майдані Незалежності у Києві.

Таким чином, було перевезено понад 660 осіб.

Укрзалізниця усвідомлює важливість соціальних перевезень та постійно надає благодійну допомогу тим, хто найбільше її потребує. Зокрема, упродовж липня цього року Укрзалізниця забезпечує призначення додаткових вагонів та поїздів для перевезення пасажирів зі Сходу України, а також продовжує безкоштовно перевозити великі групи дітей та осіб з інвалідністю.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>