Український жахливчик, у якому знявся онук Ступки, вийде на екрани в середині листопада (Фото+Відео)

Український жахливчик, у якому знявся онук Ступки, вийде на екрани в середині листопада (Фото+Відео)

У дистриб’юторській компанії “B&H”, що займається прокатом фільму, повідомляють, що це вимушені дії через брак часу на “розкрутку” стрічки. Ще одна причина “затримки” — це доопрацювання знятого матеріалу. Команда “Тіні незабутих предків”, після перегляду чорнового варіанту картини, вирішила перезаписати звук та приділити більше уваги комп’ютерній графіці. За словами творців, студійний дубляж піде лише на користь фільму, тому що актори зможуть краще передати настрої та інтонації у звукозаписуючій студії ніж під час безпосереднього знімального процесу. Потрібно зауважити, що в стрічці всі герої розмоляють українською, тому глядачі зможуть насолодитися справжнім вітчизняним кіном.

Окрім України фільм планують запустити в прокат у інших країнах СНД, а також Польщі.

Тіні незабутих предків постер

Сюжет:

Головний герой фільму Іван (якого грає Дмитро Ступка), страждає від не розділеного кохання до найкрасивішої дівчини університету Анджели. Хлопцеві не світять відносини з такою дівчиною. Один із друзів підказує Іванові, що Анжела полюбляє поганих хлопців і він наважується вкрасти із стін рідного університету цінний артефакт — Зґарду.

Зґарда є своєрідною магічною печатью, з допомогою якої дев’ять наймогутніших карпатських мольфарів у старовину замкнули у  Книгу Тіней злих духів. Але через необачність одного з мольфарів злому духові все ж вдалося уникнути полону і він почав полювання за єдиним ключем до книги — Зґардою.

Читайте також: Стрічка «Ломбард» — українська комедія з британським акцентом (Фото+Відео)

Після викрадення у Івана та його друзів на тілі зявляються дивні знаки, що схожі на зображення з артифакту. Викладач університету, якого віс вважали божевільним, різповідає компанії, що вони всі у небезпеці, а єдиний спосіб урятуватися — це знайти останнього із мольфарів, тому що лише він може зняти прокляття. після чого професор гине при дивних обставинах.

На друзів очікує небезпечна подорож із якої повернуться не всі.

http://www.youtube.com/watch?v=iYI19bS-zzw

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>