Стрічка «Ломбард» — українська комедія з британським акцентом (Фото+Відео)

Стрічка «Ломбард» — українська комедія з британським акцентом (Фото+Відео)

Одна з стрічок режисера Любомира Левицького, що вийшла у всеукраїнський прокат 19 вересня. Фільм знятий у жанрі кримінальна комедія та нагадує роботи Гая Річі. Такий собі симбіоз стрічок “Великий КУШ” та “Гроші, карти два ствола” на український манер. Левицький відверто зізнається, що на створення “Ломбарду” його надихали роботи іменитого британського режисера.

Головну роль у стрічці виконав  зірка трилогії “Бій з тінню” Денис Нікіфоров, у картині також зіграли   Дені Дадаев із фільму “Жара”, дует Сергій Лось Стахов та Андрей Бурим-Бурим, ведуча Василіса Фролова, Павло Піскун, Валерійй Легін та інші. Цікавий факт, Нікіфоров відмовився приїхати на прим’єру до Київі, коли дізнався, що стрічку цілком переклали українською для прокату у вітчизняних кінотеатрах.

Дивіться також: Зйомки української кримінальної комедії «Ломбард» (Фоторепортаж)

Картину зняли у двох українських містах — Києві та Львові.  Стрічку покажуть у 71 кінотеатрові, в 29 містах України. Фільм є масовим та розрахований на широке коло глядачів. “Ломбард” — це  альтернатива голлівудським блокбастерам та справді цікавий, україномовний фільм на який хочеться сходити з друзями.

Ломбард_фільм_2014_постер

Сюжет:

Події стрічки розгортаються у вигаданому місті  Лемберге. Головні герої два брати Марк і Яша. Хлопці знають закони вулиці, а ці знання допомагають їм здобути все, що потрібно для життя. Марк справжній благородний бандит, а Яші допомагає у справах інтелект. Герої ламають голову, як здобути вищих “висот” та стабільного прибуток. У цей момент хлопці дізнаються, що отримали в спадок найбільший у місті ломбард. Та не все так просто. Заклад належить їхньому рідному дяді Феліксі, який зовсім не бажає ділитися із племінниками. Хлопці вирішують за будь-яку ціну відібрати спадок, але у кожного для цього є власний метод.

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>