Що подарувати хлопцеві на Новий рік?

Що подарувати хлопцеві на Новий рік?

Навушники

Чудовий подарунок меломану — якісні навушники. Головне, це докладно вивчити їх характеристики, щоб не натрапити на підробку. Враховуючи те, що більшість молодих людей практично не розлучаються з музикою, то бездоганно чисте звучання і стильний дизайн навушників припадуть до душі вашому хлопцеві.

Сорочку

Якщо ваш коханий любить стильно одягатися і часто ходить у сорочках через службовий обов’язок, то зробіть йому такий презент. Кожен раз, одягаючи її, хлопець згадуватиме про вас. Сорочка «під ялинку» — найкращий прояв вашої турботи.

Гаджет в авто

Якщо ваш хлопець — автолюбитель, ви можете подарувати йому будь-який аксесуар для авто. Наприклад, портативний зарядний пристрій для мобільного, чохол на кермо чи сидіння.

Портмоне

Стильне, якісне портмоне стане гарним подарунком для вашого хлопця. Вибирайте моделі зі шкіри. Врахуйте, що воно повинно відповідати стилю одягу коханого.

Набір для покеру

Складно зустріти хлопця, який би не любив грати у покер з друзями. Якщо ваш коханий не проти провести вечір за таким заняттям, ви може подарувати йому персональний набір для гри.

Запальничку із гравіюванням

Якщо ваш коханий курить, йому сподобається такий оригінальний подарунок як персональна запальничка. Він похвалиться нею усім своїми друзям.

Гру

Напевно жодну з представниць прекрасної статі не здивує той факт, що чоловік – це велика дитина. Тому рекомендуємо подарувати йому настільний хокей, набір для пінг-понгу або радіокерований вертоліт. Байдужим до такого презенту він точно не залишиться.

КОММЕНТАРИИ

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>