У новій Верховній Раді уже помітили «кнопкодавство»

У новій Верховній Раді уже помітили «кнопкодавство»

На «голосуванні за сусіда» «спалили» нардепів: Член групи Єремеєва Кацуба-старший, член «Народного фронту» Олена Колганова та член фракції БПП Алексей Гончаренко.

- На жаль, у Верховній Раді сталося три випадки кнопкодавства. Член групи Єремеєва Кацуба-старший проголосував за сусіда Ігоря Молотка, а член «Народного фронту» Олена Колганова — за Павла Петренка. Про кнопкодавство у групі Єремеєва я сказав при виступі в парламенті, а до Олени Колганової підійшов особисто. Вона вибачилася, а Павло Петренко сказав, що напише заяву до апарату Верховної Ради з проханням не враховувати його голос. В кінці засідання член фракції БПП Алексей Гончаренко проголосував за Дмитра Голубова. Ми піднімемо це питання на засіданні фракції БПП та вимагатимемо покарання.

Як стверджує Лещенко він не розуміє, які можуть бути аргументи для кнопкодавства. Та йому соромно, що ця хвороба перекинулася і на Верховну Раду восьмого скликання.

Допис by Сергій Лещенко.

На подібне вже встиг відреагувати лідер ВО «Свобода», що не пройшла до Ради, Олег Тягнибок.

- Перші кнопкодави в новій Раді! Вони мають скласти мандат! Це персональна відповідальність керівників фракцій і груп.

Допис by Олег Тягнибок.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>