В Google Translate з’явилася функція перекладу з англійської на українську відразу через камеру смартфону

В Google Translate з’явилася функція перекладу з англійської на українську відразу через камеру смартфону

Розробники Google Translate додали до додатку ще 20 мов. Тепер він з легкістю може робити переклади з 27 мов світу в тому числі й українською. Про це йдеться в офіційному блозі Google.

Для того щоб зробити переклад уже навіть не обов’язково наберати текст. Завдяки функції розпізнавання тексту за допомогою камери смартфону додаток здійснюватиме переклад миттєво.

«Google Translate додаток дозволяє миттєво візуально перевести друкований текст на семи мовах. Просто відкрийте програму, натисніть на камеру і наведітьл на те, що потрібно перевести — вуличний знак, інгредієнт, інструкція з експлуатації пральної машини. Ви побачите текст,  перетвориться в реальному часі на екрані відразу на іншу мову. Для цього навіть не потрібно підключення до Інтернету,» — йдеться у повідомленні.

Спочатку в додатку були доступні лише 7 мов: англійська, французька, німецька, італійська, португальська, російська та іспанська. А після оновлення розробники додали ще 20. Тепер переклади з англійської можна робити на болгарську, каталонську, хорватську, чеську, датську, голандську, філіпінську, фінську, угорську, індонезійську, литовську, норвежську, польську, румунську, словадську, шведську, туреську і, звичайно, українську.

Щоб випробувати нові мови потрібно перейти на додаток Google Translate, вибрати «англійська мова» та мову на яку ви хотіли б перевести, потім натисніть кнопку камери. Вам буде запропоновано, щоб завантажити невеликий (~ 2 Мб) мовний пакет для кожного з них.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>