Ексклюзивно для жінок. Чутливі зони чоловічої гідності

Ексклюзивно для жінок. Чутливі зони чоловічої гідності

Перші уроки

Бажаючи зробити коханому приємно, необхідно вибрати зручну позу. Наприклад, чоловік може стояти, а дівчина опуститися на коліна. Однак від незвички коліна можуть заболіти, а хлопець, притягнувши до себе вашу голову, буде регулювати глибину проникнення. Це може доставити дискомфорт, оскільки ви ще не освоїли премудрості мінету. Оптимальною позою вважається, коли він лежить на спині, а вона сидить верхи на ньому.

Чутливі зони

Щоб дізнатися, як правильно робити мінет, необхідно запам’ятати найбільш чутливі зони чоловічого органу. Це головка члена, яєчка, промежину, стовбур до них не відноситься. Дотики повинні бути м’якими, плавними, ніжними і розслабленими. Цілуйте, облизуйте, дражнітьи язичком, але пам’ятайте, що слини повинно бути багато. В іншому випадку такий мінет не доставить задоволення чоловікові.

Після попередніх ласк, в результаті яких гідність вашого бойфренда перейшла в бойову готовність, приступайте до інтенсивних рухів. Візьміть член в рот глибше і, не перестаючи працювати язичком, водіть ротом вгору-вниз. Подбайте, щоб ваші гострі зубки не завдали болю ніжній плоті. Між цим можна пестити яєчка і промежину. Коли відчуєте наближення оргазму, прискорюйте темп, але не міняйте техніку.

Райська насолода

Як правильно робити мінет, ви вже знаєте. Але це ще не все. Багатьох дівчат хвилює те, що ж робити з насіннєвою рідиною. Тут кілька варіантів: сплюнути, ковтнути або вийняти член з рота до оргазму, давши можливість спермі вилитися на твій живіт або груди. Після логічного завершення мінету чоловіче достоїнство краще залишити в спокої. Більше не потрібні інтенсивні рухи, залиш легкі ласки і погладжування.

Щоб мінет приніс задоволення і вам, і вашому хлопцеві, робіть його добровільно, з любов’ю і ніжністю. Він обов’язково це відчує і ніколи не забуде такий подарунок.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>