Терористи захопили відділення «Приватбанку» в Донецьку та зробили з нього склад зброї

Терористи захопили відділення «Приватбанку» в Донецьку та зробили з нього склад зброї

Терористи продовжують захоплювати цивільні та промислові об’єкти. Учора у Донецьку бойовики захопили приміщення «Приватбанку», у якому вони обладнали склад озброєння. У цьому ж місті на території заводу «Донецьккабель» терористи облаштували позиції для трьох танків, які обстрілюють «Адмінселище» та центральну частину міста. Біля села Мінеральне Ясинуватського району, впритул до шахти, бойовики розмістили установку «Град», з якої обстрілюють аеропорт «Донецьк» та позиції сил АТО під Авдіївкою.

У Стаханові Луганської області діють групи терористів, які зайняли місцевий готель «Донбас». У якості штабу терористи використовують будівлю міської міліції, де зберігається майже вся зброя. В будівлі військового комісаріату розмістилось  близько 100 т.зв. «козаків». На автошляху між містами Стаханов та Кіровськ обладнано блокпост. Бойовики замінували у районі Міусинська Луганської області міст через греблю.

Оставить комментарий

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>